Вили вилер авай яр
дарихвал зи ат1ана.
Муьгьуьббат заз багъишна,
мулдин цуьквер битмишна.
Припев:
Вили вилер авай яр,
рик1е сирер авай яр,
ашкъид гьиссер апай, яр,
зи кьисметдиз атай,яр.
Яр такур югъ серин я,
зи хиялар дерин я.
Кьезил я заз, гуьзел яр,
ви гьиссерин залан пар.
Припев виликанди:
Чанда гьатна ашкъи, ц1ай,
акъатзава ялав зай.
К1ани ярдин къужахда
мус гьатда зун утагъда.
Припев виликанди:
Свидетельство о публикации №116120607414