Всi жiнки, що кохали мене

Всі жінки, що кохали мене,
Чи казали мені, що кохали,
Промовляли: «Прощай», бо не знали,
Що до мене любов – не мине.

Через день, через рік, через два,
А бувало – за десять і двадцять –
Раптом хочуть в любов повертатись,
Прагнуть чути щасливі слова.

Значить, був я у тому правий,
Що навік не прощався ніколи
І ніколи жінок не неволив
Передчасними «ти» замість «Ви»...


Рецензии