Гъатхэ

Зызоплъыхьри, уэсыр къэткIужу,
Псыхьэлыгъуэу ежэхыу ***жьащ.
Удз гъэгъахэр къыщIоплъ нэжэгужэу
КъаIущэщурэ : "Гъатхэр къэсащ".
ЩIылъэ щхъуантIэри уафэм дэушэу,
Зы уэрэду къыпфIощI зэдежьу.
Дыгъэ цIыкIум и бзийхэр ныпхишу,
Сэлам гуапэ ирех къуалэбзум.

28. 03.2015.


Рецензии