Нiколи ти мене не згадуй...

(на украинском языке)


Ніколи ти мене не згадуй,
Про мене інших не розпитуй,
І не шукай сліди мої в повітрі,
І в снах своїх про мене не запитуй...

Тебе, немов дитя, під серцем виносила;
Коли з'явився наяву перед очима,
Сказав, що помилилась я адресою,
Що це - дрібниця, і знизав плечима...

Тебе я більше ніколи не зустріла,
Хоча інші, говорили, що десь бачили...
А я тебе завжди і всюди вгадувала,
І в прагненні до тебе, життя моє розтрачено...

Ти сам озвучив місто, дім і вулицю,
Час зустрічі, відверті мріїї та бажання,
А потім, виправдався, що помилився номером,
Навіть, не пам'ятав своє і'мя від хвилювання...

Напевно, ти був сміливим, лише на відстані,
Хоча велике, тільки в часі, можна правдівіше побачити...
Казали, що знову ждеш мене в своїй самотності -
Розпитуєшь про мене, сліди мої шукаєш, які вже втрачени...


Рецензии
...зачаровывают.../...я родился и вырос в (на) Украине ..,...последний раз был в августе 2013 г..../Спасибо,Вам

Жарский Анатолий   29.01.2017 18:16     Заявить о нарушении
у меня примерно та же история...)
последний раз - лето 2015. а предпоследний, кстати, тоже август 2013.
Благодарю за тёплый отзыв.
С уважением,

Маргарита Клевцова   29.01.2017 19:40   Заявить о нарушении