ИМ!!!
- ГЪЛА Аа ВЪ НОЕ - ВЪ - НА Аа СЪ!!!... - (НА)
ЭэТО - КО ОО РЪ НИ!!!(КО ОО НИ)...- ДУ ШИ Ии!!!(КА Аа)... (КО ОО НИ КА Аа)
- ВЪ - ГЪРЯДУ Уу ЩЕ ЕМ!!!(ТА Аа)... -
КЪТО - ОО ЩУ ТИ ИЛ - ИХ!...
- ВЪ - СЕ БЕ Ее!!!... -
АС ОМ - СЪ ТА АЛ!!!... (ТО ОО)
- ВЕЗЪДЕ - СУ Уу ЩИ ИМ!!!... - (КА Аа ТА Аа)
ИМ
Свидетельство о публикации №116120512467