ИГРА

Автор:Генка Богданова

Имаме си ний детенце
и едно кутренце.
Но объркани сме ние.
Кой, къде се крие?

Под юрганчето-кутрето!
Де ли е детето?
Под креватчето се крие.
Кой ще го открие?

Дърпа чехълът на татко
и закача батко.
Малкото ни, сладко внуче
прави се на куче..


П.П. Кутренце - собачка


Рецензии