Для тебе
Прийде весна на цій кольоровій землі,
Вона,ніби сонцем,зігріється поруч з тобою.
Посміхайся і сяй на крилах своєї любові!
Дороги немає,де падає сніг,
Але відчуваю крізь щирий той сміх
Тебе-мою радість,моє сьогодення,
Цілунки солодкі,духовне натхнення.
Посміхайся,коли небо плаче,
Бо з нього дивлюсь я на тебе і бачу
Ті очі щасливі,ті руки пір'їні,
То серце,що ніжністью б'ється і тіні
Навколо кружляють в шаленому ритмі,-
Квадратні рівняння життя в алгоритмі.
Дивись,посміхайся,радій що є сили,
Тебе на руках місяць з сонцем носили,
Така незрівненна,єдина у світі,
Ти щастя даруєш кожної миті!
Свидетельство о публикации №116120406365