Це сталося
Дивлюсь на небо крізь зелені очі.
Коли горить вугілля у печі,
Я відчуваю,що до тебе хочу.
Це сталося тоді,але..
Сьогодні снігом вкрилася дорога,
А щастя є велике і мале,
То щастя,де не кличуть Бога.
Це сталося давно?Авжеш..
Коли крізь хмари сонце було темним.
Але,я сподіваюсь,ти прийдеш
Моя казкова,ніжна наречена!
Це сталося вночі.Мовчи..
Нас швидко поєднала доля.
Ми,наче ті прокляті втікачі,
Що тимчасово грають інші ролі.
Свидетельство о публикации №116120406312