Наша рiдна Верховная...

На горі, де Верховная Рада,
Там засіла Вкраїни громада.
Кожний день в мікрофони волає -
"Самостійні" штани протирає.
То кричать по одинці, то хором,
Який сором за них, який сором!
Там набралося їхнього полку...
А від них для народу...ні толку.
Голову обирають вже місяць,
Наче глину і топчуть і місять.
Їм зарплата іде, їм живеться,
Шахтарі мруть, та все те минеться.
А якби оці всі депутати,
Та у поле би вийшли орати?
Бач, усі там такі молодці,
Мов Орловськії ті жеребці.
Досить, люди, вже їх годувати,
Їх до плуга пора запрягати!
Ось би вийшов на двір Іван Драч,
Та прибрав Український весь срач,
А чи вийшов би з Ради Павличко,
Та зробив би на вікна наличник,
Хай із Ради вже вийде Олійник,
Хутко візьме мітлу, а чи віник.
А чи вийшов би ситий Кравчук,
Мов би бджолами вкушений, спух.
Все в "халупку" летить на Канари,
По нім плачуть десь голії нари,
Не поет він, а добрий штукар, -
Плете байки неначе байкар.
Як не вміють закони писати,
Щоб Вкраїну в добрі колисати,
То нехай вже із самого ранку
Для добробуту сполять ділянку,
А прийшов би Микола Упеник,
Та іспік би їм чорний ліпеник.
Отака-то у нас, люди" Рада -
Самостійна, бездарна Громада!
               19.05.1998р.

      04.12.2016р. 12:55.















 


Рецензии