Плаче, плаче горличка...

Плаче, плаче горличка
Під моїм віконечком,
Захотіло їстоньки
Миле голуб'я.
А щоб взимку вижити,
До тепла, до сонечка,
Дам тобі, я зернятко,
Крихітко моя!
Голодно і холодно,
Всюди срібло-олово,
Нескінченно тягнеться
Ця зимова мить.
Дайте їй зерниночку,
Крихітку-шкуриночку,
Ой, як тяжко горлиці
Зимоньку прожить!

     04.12.2016р. 12:08.


Рецензии