Адчыняе ноч Каханне
Цямнее ,
Хутка Ноч .
Ўжо няма у даль прасторы –
Канае , ізыходзіць супакойны дзень .
Скакаў ад раніцы да часу ,
Цяпер памерці ,нават , лень.
Але бяздонне ноч адкрые -
Раз чуе вуха шэпат - шэпат ,
Каханне з зорак здабываем !
Салодкі водар бавіць нос ,
Вось быў мой сэнс малы , нягеглы ,
А бачыш , да нябёс дарос !
Ня бачыць вока , бачыць дух !
Навошта вочы - бачыць сэрца !
Бо водар счасця , водар дзьвух .
У дзень такога не бывае
Спакотна і багата мух .
Свидетельство о публикации №116120405260