Бабинко, гушни ме! , Автор Генка Богданова
Хайде,целуни ме!
Твоето момиче
много те обича!
Бабинко,запей ми!
Люлката люлей ми!
Твоето момиче
много те обича!
Зная,бабо мила,
мама ме родила,
аз си я обичам,
но при тебе тичам.
Ти си,бабо мила,
нежност и закрила.
Мама щом я няма
ти си й отмяна.
Татко щом се мръщи
и е тъжно вкъщи –
все при тебе тичам,
много те обичам!
Бабинко,гушни ме!
Сладко целуни ме!
Свидетельство о публикации №116120404460