Вълшебство, Автор Генка Богданова

Отрони се звезда и падна във морето.
Но, ето я, изгрява в очите на детето.
Слънцето се гмурна в къдриците от свила,
там палаво засвети усмивката му мила.
            
Като звезда сияйна лицето му не е ли?
По- нежни от снега са и бузките му бели.
То плаче и се смее, а в мен сърцето пее.
И вече ми е ясно,чрез внучката прекрасна
М Е Ч Т А Т А   Н И   Ж И В Е Е!


Рецензии