За мотивами поез1й друга

Минають дні – надія тане,
І серцем чую, що востаннє
В той день прощалися – щасливі,
Безмежно юні, хоч і сиві…

Тоді любов нас щастям гріла –
Забувши вік свій, мали крила.
Прощаючись – чимдуж летіли
Назустріч знов – щоб разом, милий…

Час – невблаганний витверезник –
Бере податки – все за безцінь…
Бере розлуками, літами…
Бере тим щастям, що між нами…


Рецензии