Дитя природи

Ти дитя природи,
Ти частиночка її,
Не роби їй шкоди,
Бо так шкодиш і собі.

В неї є що треба
Для достойного життя,
Вибирай для себе
Що захочеш, ти ж дитя.
               
Поважай природу,
Поважай й себе ти сам,
Маючи нагоду
Ти відвідай Божий храм.

Попроси - мій Боже,
Хочу щастя і тепла,
І він допоможе
Жити мирно і без зла.

Жити й не хворіти
У родинному теплі,
Щоб зростали діти
Й оминали б сили злі.

Пам’ятай  –  природа
Захисник надійний твій,
Поки є свобода
Ти працюй і мудро дій.
03.12.16.


Рецензии