Життя - то низка рiзних вiршiв
Коротких, довгих, безкінечних.
І кожен сам щодня їх пише –
Без зауважень, заперечень.
І кожен сам собі – поетом.
Найкращий сам собі на світі.
Радіє сам своїм куплетам.
А хтось собі – нищівний критик.
Життя у когось – як поема.
А хтось – заплутався в абетках.
Хтось не знайшов своєї теми.
А хтось – залишився в чернетках...
Свидетельство о публикации №116120412978