Хтана зун хайи хуьруьз

Хкана зун хайи хуьруьз
Шегьре рекьи, кк1ал тунвай,
Къавахрини, пеш юзуриз,
Зун тебрикиз, са ван тунва.

Пенжердава къуншидин паб,
Мугьман такур яшин хьана.
Адан руша язва кап,
Муштулух гуз к1вачин хьана.

За к1вачерик гьиссзавач чил,
Кьакьан варар фикирдаваз:
Анай, кьуна бубади гъил,
Акъуднай зун дуьгуьрдик кваз...

Диде вилик акъатна зи,
Агакь тийиз камунихъ кам:
"Куь незват1а ви рик1 назик?" -
Перишандиз килигда ам.


Рецензии