Про сестру

якби вітер не дув, а гори та дерева не спиняли би його - 
не було би Землі
якби океан не був таким впертим, а берег ще впертішим - 
не було би Землі
якби ми з тобою так сильно не сварилися, то і не любили би один одного ось так.
аж до кінця.

5/07/2015


Рецензии