Хороша не моя людина
Любила щиро, як могла.
Хороша не моя людино,
чому нас доля розвела?
Чому недобре нам, як добре?
Чому не разом, як удвох?
Що з нами доля наша робить?
Чому не поєднав нас Бог?
Колись, як буде зовсім гірко
і буде скрізь моя вина,
із горя вкаже вихід зірка –
бо перехрещена спина...
Свидетельство о публикации №116120410689