Ыркыд, ыркыд талун енэж...
но аслым ,дума вылын бур.
Пыр локтэ юрэ, айлэн зiльлун,
сы киэн вочлэм керка,
мамлэн шаньлун,
да керка водз помын, кор сюр.
Кэть и ыркыд енэж овлэ,
но талун долыд мыйке мен.
И быттьэ лолэ сьыланкыв мен сьылэ,
и шондi эшиньэ пыр сэн.
Маме печкысе пач дорын,
маме путшкусе пач дорын,
маме ,мича латшсэ, кыйе мен.
И бара рыт и ыркыд енэж,
но гортын шоныд,югыд век.
И рытсэ колльэдлыны волэ
Лиза тьэт и Максим дед.
И бара со тай ,маме печкэ,
кыйе маме шоныд латш.
Но и мед,коть ыркыд енэж
айлэн зiльлун юрын век.
Айе стружитэ,яйе пилитэ,
айе карэ пельса-бак.
Кэть сэн капустатэ солав,
кэть и ва тэ видзан сэн,
тайэ мойд моз олан-вылан
войын вэтэн локтэ мен.
Свидетельство о публикации №116120410187