Trimay

"Тримай"

У великому місті.
Коли сонце заходить
Навкруги ліхтарі і ти
Ідеш по переходах
Самотні дивишся мости.
Блукаєш, як у віршах,
Де не вистачає рядка.
Ніхто не обіцяв
Що зоря, яку дістанеш
Напевно буде легка.

Я теж, як і ти мій друже
Хочу бути впевнений в житті.
Аби хворі всі одужали,
Аби всі разом а не на самоті.

Я теж як і ти,
Теж як і ти,
Я теж як і ти,
Теж як і ти,
Тому…

Тримай!
Руки тих,
Хто простягає.
Тримай!
Тримай
Слово і гідність
Міцно тримай

І ти крізь біль і зраду
Все тримаєш, як вчили, удар.
Тебе не попередили
Про те, що розум тяжкий тягар.
І тільки один на тисячі
Хапає з твоїх очей свій світ.
І тільки один на тисячі
В очі дивиться, коли каже «привіт»
Привіт, привіт.
Тримай, тримай.

Я теж, як і ти мій друже
Хочу бути впевнений в житті.
Аби хворі всі одужали,
Аби всі разом а не на самоті.

Я теж як і ти,
Теж як і ти,
Я теж як і ти,
Теж як і ти,
Тому…

Тримай!
Руки тих,
Хто простягає.
Тримай!
Тримай
Зброю і гідність
Міцно тримай

Тримай!

28.11.2016


Рецензии