Е-декларацiя

Править  злодій  на  довір’ї,
Краде  й  шахраює,
Дере  з  бідного  три  шкіри,
В  офшорах  гендлює.

В  нього  ще  й  язик  як  млин
Куди  вітер  -  верне,
Обіцяв,  мов  України  син,
Олігарх  проворний.

Ось  таємне  стало  явним,
Нема  де  подітись,
Прийшло  е-декларування,
Мусив  засвітитись.

Як  сказала  моя  баба,
Царство  їй  небесне,
Хто  надувся,  наче  жаба,
Від  натуги  лусне.

Зло  завжди  боїться  світла,
Пазурі  ховає,
Стало  людям  всім  помітне,
Тікає  й  зникає.
        1.12.. 2016р., Київ


Рецензии