ТЪ РА Аа НЪ СЪ!!!

ТЪ РА Аа НЪ СЪ!!!...

СЪВЯЗЬ!!!(СЪ)...                (СЪ)

   -  СО  СЪВЕТЪЛЫМИ  ДУШАМИ!!!...                (НЪ)               

   -  ЧЕРЕЗЪ  ТЕБЯ Яя!!!...                (Аа)

   -  СЪ ВЕ ТЪ!!!... -                (РА)

ТЪВЁРЪ ДО ООСЬ ТЬ!!!(ТЬ)...  ВЪ  ТЕБЕ!!!(ТЪ)...       (ТЪ РА НЪ СЪ)

   -  ПЪРО ОС НЁ ЁТ СЯ Яя!!!... -                (ПЪРО СО)

ЧЕ Ее РЕ ЗЪ!!!...  ТЪ РА Аа НЪ СЪ!!!...

   -  ВО ОО ЛЕЙ!!!... БОГА!!!...                (ТЪВО)

   -  Ии...  ЗЪ ДЕ Ее СЬ!!!... -

ПЪРО ЦЕ ЕС СЪ!!!...                (ПЪРО)

   -  ПЪРО  СЪВЕ ЕТ  ЛЕ ЕНИ ИЕ!!!... -

   -  ПЪРО СЪ ТЪРАНЪСЪ  ТЪВО!!!... -


      ОО



               


Рецензии