Новорiчна казка!
/12.11.16.р./
Закружляли в ніжнім танці,
Небесні посланці,
Які опустившись до суходолу,
Вередливо замели комору,
А дороги й стежки,
Наче зникли назавжди,
Й ніхто не знає як,
Прокладати вірний шлях.
Але зимонька-цариця,
Хитресенька, немов лисиця,
То снігами дошкуляє,
То водиці прибавляє.
А цікава дітвора,
Стрімголів мчить туда,
Де багато насніжило,
Щоб зліпити, сніжне диво...
Свидетельство о публикации №116120200039
Джамо 01.02.2017 20:01 Заявить о нарушении