Родная мова
Хай успомняць цябе ўсе.
І пачуецца звонкае слова,
Ва ўсей беларускай красе.
І ніхто няхай не забудзе,
Што патрэбна мову знаць.
Шчасце тым хто мову будзе,
Кожны час успамінаць.
Размаўляць па-беларуску,
Трэба нам як можна больш,
Каб мы ведалі як руску,
Гаварыць змаглі ня горш.
І няхай нашчадкі помняць,
Ведаць мову - гэта плюс,
Каб змаглі потым успомніць,
Як гаворыць беларус.
Свидетельство о публикации №116120103081
Иннеса Шкурецкая 24.01.2017 02:17 Заявить о нарушении