Знов - грудень у вiкнi... Такий самий...
Та вже не той. Без сліз. І без печалі.
А той – зі слізьми – далі... Далі. Далі.
А той – з печаллю – вже не мій. Не мій.
Їх стільки сталось – груднів – у житті.
Та ті – щасливі – вже давно забуті.
А той – минулорічний – біль та смуток.
Той грудень – щастя, як і всі, – хотів...
Ще грудні будуть. Сподіваюсь. Ще.
Хай світлі будуть. Як оцей – сьогодні...
...Сусід
пляшками
сніг
напередодні
засіяв...
Може,
і його
пече...
Свидетельство о публикации №116120103030
Теж "щастя - як і всі - хотів"...
Він був з печаллю мені на жаль...
Та сподіваюсь цей буде краще!
Софья Прохорова 02.12.2016 14:50 Заявить о нарушении