***

Місячне сяйво пронизує клени.

Шурхіт осінній нагадує давнє.

Темні алеї приховують марно

пізнє кохання.

Жовте  й зелене

охоплене ніччю.

Зрадливо зорі

вихоплюють колір,

Збагливо місяць здригається сумно,

і відчайдушного шепоту звуки

в осінь кидають прохання про поміч,

не загубится в подихах часу,

не поступитись і не погаснуть,

і не зостатись десь збоку, не поруч…

Осінь чаклунно міряє кроки,

їй не збагнути: де листя, де роки.

Осінь примарливо мружиться в небо:
.
Чи чарувати, чи, може, не треба?


Рецензии