ВО ОТ - ТА АМ!!!

ТИ ИК - ТА АК!!!...

ТИ КЪ - ТА Аа КЪ!!!...

   -  ТИ Ии КА ЮТ - ХО ДИ КИ!!!... -

ТА Аа КЪ!!!...  - ГЪРЯДУЩЕЕ!!!(ТА)...                (ТА Аа КЪ)

   -  ДЪВИЖЕТЪСЯ!!!...                (ТИ)   

   -  КЪ - НА Аа МЪ!!!... -                (КА АК)               

Аа -   ВЪРЕМЯ!!!...              (НИ Ии)

   -  НИ Ии - ТА АК!!!...

   -  РО ЖЬ - ДА ЕТ СЯ!!!... -

ВЪ -  МИ РЕ!!!... -  ИН  ОМ!!!...

   -  ВО ОТ - ТА АМ!!!... -

ТА АК ТИ КА!!!...

   -  Ээ ТО  - ТА Аа КЪ ТИКА!!!... -

Аа -  СЪ ТЪРА ТЕ Ее ГИЯ!!!...

   -  ВЪ - ПЕ - РЕ - ДИ Ии!!!... -

 ВЪРЕМЯ!!!...            (НИ)

   -  ОО НО ОО!!!...

   -  ТЪРЁ ЁХ - МЕРЪНО ОО!!!... -           (иИ И Н И Ии)

ТЫ Ыы!!!... 

   -  НА Аа -  РА АЗ  - ВИ ИЛ КЕ!!!... -

   -  ПУ ТИ - ПУ Уу ТИ Ии - ПУ Уу - ТИ Ии иИ!!!... -


      ИИ


Рецензии