ПЪ РА АХ!!!

ПЫ Ыы ЛЬ!!!... ЗЕ МЪ НА Аа Яя!!!...

   -  Аа...  ПЪ РА АХ!!!...  -  ОО НЪ!!!... ВЕ ЧЕ ЕН!!!... -

ВЪСЁ Ёё!!!...  ПЪРЕ ВЪРАЩАЕТСЯ Яя!!!...

   -  ВЪ...  ПЪ РА АХ - ПЪ РА Аа ХЪ!!!... -

ВЪСЁ Ёё!!!...  СЪ ТЪРЕ МИ ИТ СЯ Яя!!!...

   -  КЪ    ГА АР МО ОО НИ Ии!!!(ХА)  -    СЪВЕ Ее ТА!!!(РА)... -         (РА АХ)

Ии...  ПО КО ОЙ!!!(П)... -

   -  ОО БЪРЕ  ТА Аа ЕТ!!!(ПЪ)... В МИ РА Аа ХЪ!!!...                (ПЪ)

   -  АХ!!!... Аа ХЪ!!!...аА ХЪ!!!... -

      АХ


      P.S

      ХЪ -  ГА АР МО НИ ЗА Аа ЦИ Яя -  ПЪРО ЦЕ ЕС СЪ

      ХА -  НАЧАЛА(А)  ГАРЪМОНИЯ(Х)

      АХ -  ДО ПОЛЪ НЕ НИЕ !ХА! -  ЯЙ ЦА

      РА -  СЪВЕ ЕТ

      ПЪ -  ПЪРО ЦЕ ЕС СЪ


Рецензии