БО ЕЦ!!!

БЕ ЕЗ  СЪТЪРА ШИЕ!!!... -  ЕеГО ОО - ВЪ -  ТО ОМ!!!... -

   -  ЧЬТО - ОН!!!...  -  НЕ Ее - БО ИТ СЯ Яя!!!... -  ПО ТО ОМ!!!... -

ИЗ -  ПЪРО ОШ ЛЫ ЫХ - ЖИ ИЗ НЕЙ!!!... -  ОН - ПО ОО МЪ НИ ИТ!!!... -

   -  ЧЬТО - ТА АК!!!... - НА Аа ДО -   ДЕ Ее ЛА ТЬ!!!... -  ПЪРИ ЁМ - ПЪРИ Ёё МЪ!!!... -

БО ЕЦ!!!... -  ПО ТО МУ Уу -  Ии иИ - АС!!!... -

   -  ЧЬТО ОО - ПЪРО ОШ ЛОЕ - СЪ - НИ ИМ!!!... - ЗЪ ДЕ ЕСЬ - Ии иИ - СЕ ЕЙ - ЧА АС!!!... -


      АС


      P.S

     БО ЕЦ -  ЦЕЛЬ(Ц) ЕСТЬ(Е)  ООТЪ(О)  БОГА(Б)

     ВО ИН -  ВЪНУ ТЪРИ(ИН)  ВОЛЯ(ВО)

     Во ИН -  ВЪНУ ТЪРИ(ИН)  ВолЯ(Во) ДьЯВола

     РАЗЪ НЫЙ - РаЗъ ный   СЪВЕТЪ  ВЪНУ ТЪРИ -  РАЗЪ ИН  СЪ ТЕНЬ КА 

     АС -  ДО ПОЛЪ НЕНИЕ  !СА!

     СА -  ПЪРО СЪ ТЪРАНЪСЪ  ТЪВО

     ТЪВО - ТЪВО РЕЦЪ

      


Рецензии