Изворът на мъдростта, автор Генка Богданова

/Приказки от А до Я за нашите добри деца /


Чуйте, милички дечица,
тук пред вашите зеници
блика ЖИВАТА ВОДА –
ЗНАНИЯ се казва тя.
В мъничките ви душички,
милички деца мънички,
жаждата ще утоля
с приказки от А до Я.
Всяка приказка си има
своя буквичка любима.
Приказките мъдри тука
свършват с някаква поука.
Слушайте и запомнете!
Умни и добри бъдете!

ГЕНКА БОГДАНОВА


Рецензии