ВЪ РЕ МЕ НИ - ТЕ ЛО!!!

ВЪРЕМЕНИ!!!(НИ)-  ТЕ ЛО!!!(ТЕ)...                (ТЕ НИ)

   -  ОО БЪ ЁМ НО ОО!!!... -

ТЪРИ -  МЕРЪНО ООСЬ ТИ!!!...

   -  ВЪ - НЁ ЁМ!!!... -

Ии -  ВЪ - КА АЖ ДО ОМ!!!...                (ДЪ)

   -  СЪ ВО Ёё!!!(Аа) - ПЪРО СЪ ТЪРАНЪСЪ  ТЪВО!!!(СА)... -            (СА Аа)

ТЕ НИ - ТЕ Ее НИ Ии!!!...

   -  КЪ РУ ГО ОО МЪ!!!... -
\
ПЪРО ШЬЛОЕ - НА СЪТО Яя ЩЕЕ - Ии иИ - ГЪРЯДУ Уу ЩЕЕ!!!...

   -  ТЪРИ Ии - МИ Ии РА!!!... - ДЪЛЯ Яя - НА Аа СЪ!!!... -

НО - ЗЪ РИ Ии МЪ!!!...

   -  ТОЛЬКО  - Ээ ТО ТЪ!!!... - МИ Ии РЪ!!!...

   -  Яя ВЪ НЫ Йй!!!... -

   -  ТО ТЪ  - ЧЬТО -  ЗЪ ДЕ Ее СЬ!!!... Ии - СЕ ЕЙ - ЧА Аа СЪ!!!... -

      АС

   


Рецензии