Шёпот осенней листвы
"Вона потрібна тобі"-
Осіннє листя шепоче,
Чи пробачить, чи ні?-
Образив серце дівоче.
Коло вікон твоїх
Пісню цю заспіваю,
Що кохаєш мене,
Сподівання ще маю.
Заспіваю про те
Як я прагну нестримно,
Знову бачить тебе,
Бо ти справді чарівна.
Твоє миле лице,
Твоя усмішка ясна,
Я милуюсь на це,
О яка ж ти прекрасна.
Серце я розтоплю,
Своїм співом дівоче,
Бо її я люблю,
Осінне листя шепоче.
Вона пробачить мене,
Ми врятуєм кохання,
У світ мрій поверне,
Всі здійсняться бажання.
Лиш вона, лиш вона,
В силі диво створити,
Лиш вона, лиш вона,
Так палко може любити.
29/11/2016.
Свидетельство о публикации №116112909184