Сповiдь...
Народ вкраїнський перед вами в неоплатному боргу.
Ви віддали життя свої за Україну, чесні,
Ми ж, слабодухі, на поталу віддали країну ворогу!
Перетворили рідну неньку на руїну:
Принизили і зрадили, розбили, роздягли,
Довірили матусю злодіям й блюзніру
Не врятували, навпаки, - в ярмо її впрягли.
А, головне – зламали Силу Волі й Віру!
В омріяне, жадане, незалежне майбуття.
Як мати вірить своїм дітям в щире каяття,
Так само Україна вірить власним лицемірам…
01.04.2016
Свидетельство о публикации №116112905727