Щаслива мить в житт
Коли на землю сходять Небеса,
Коли душа стає Христа хатина
Там Він з тобою розмовля.
Тоді душа співає нову пісню-
Господь дає мелодію в вуста.
Тягар, біда і горе вже не тисне,
Коли на землю сходять Небеса!
Радіють дух, душа без міри
В небеснім сяйві прибуття.
І піднімають крила Віри
Коли складає серце каяття!
10/17/16
Свидетельство о публикации №116112903182
Оксана 20 09.12.2016 12:14 Заявить о нарушении