Колiна

Я цілував її коліна.
То був для неї наче ритуал,
Який вона проводила щоночі,
Коли сідало сонце у лісах.

Коли ступала темрява червона,
Як пава та виходила на світ,
За нею зорі танцювали голі,
А я бажав лише її колін.

Вона не дарувала навіть погляд,
Ні слова не казала. Як німа.
Хіба можливо передати дотик,
Який так пахнув квітами вина.

І думав я лише про ті хвилини,
Коли я цілуватиму її.
О ні! Не ті вуста сором'язливі,
Лише її коліна.
                Лиш на мить.


Рецензии