Славетний Гетьман, де ти е

Реве Дніпро, гудуть лани,
ревуть, ламаються млини.
Блискає іскрами пожар,
встає з минулого Кобзар.
Плює в обличчя кожен раз,
панам нагадує Тарас -
Славетний Гетьман, де ти є?
Лиха хвилина настає!
Країна кличе козака,
кайдани - дзвони кріпака.
Невже невдахи ми, раби -
нема між нами ворожби.
У кого щире серце є,
скоріш до лав нехай встає.
Війна прийшла – «якесь» АТО,
вояк, щорік зовуть «ніхто»!
Невдаха п’ятий президент,
шукає вигідний момент.
Нажаль «майданівський» кабмін,
немає досі перемін!
Нема де ставити клейма -
їх у майбутньому нема.

Славетний Гетьман, де ти є?
Народ за віру повстає!


Рецензии