Чекай на снiг - як лист вiд мене

Чекай на сніг – як лист від мене.
Сама напишеш, що захочеш
На просторі свого подвір’я,
Де вийдуть заміж всі троянди...

Не віриш – визирни у вікна.
У тебе – дощ? А в мене – сніжить.
Під сніг, у дощ – тепліша ніжність.
Чатуй – ось-ось мій лист надійде.

А не захочеш написати –
То чистий лист не втратить цноту.
Хтось раптом пройде: слід залишить –
Напише вірш з багатокрапок...


Рецензии
дуже скучила по такому гарному сплетінню звуків, приемно зустрічати саме на цій мові вірші.

Валерия Фей   28.11.2016 22:04     Заявить о нарушении
Дякую, Красуне! То запрошую читати ще і ще

Миклош Форма   29.11.2016 03:47   Заявить о нарушении