Аа... - КЪ - СЪТА ТИ!!!

Аа... - КЪ - СЪТА Аа ТИ!!!...

ИиЛи...  НЕ - КЪ - СЪТА Аа ТИ???!!!...

МЫ - ЧАСЪТО!!!...  ТАКЪ!!... ГО ВО РИ Ии МЪ!...

   -  Аа... ВЕДЬ  Ээ ТО - ДЪВИ ЖЕНЬЕ!!!(ТИ)... -  ГЪРЯДУЩЕГО!!!(ТА)     (ТА ТИ)

   -  КОНЪ ЦЕНЪТЪРА ЦИЯ!!!(КЪ)... -  СЪВЯЗЕЙ!!!(СЪ)...                (КЪ СЪ)

   -  Ии... - СЪ - НИ Ии МЪ!!!... -                (Аа)


      ИМ


Рецензии