ШО ОО КЪ!!!

ОТЧЕГО  ШОКЪ!!!...  ВЪ  СЪЛОВЕ -  ГОРЪ ШОКЪ???!!!...         (ШО КЪ)

   -  ВЪ  НЁ ЁМ!!!... ЕНЪ ЕРЪ ГИИ!!!(РЪ)... ГОРЫ!!!(ГО)...         (ГО РЪ)

   -  ОТ - ИЗ БЫТЪ КА - Ии иИ -  ШО ОО КЪ!!!... -


      ОК


      P.S

      ШО ОО КЪ -  КОНЪ ЦЕНЪТЪРЪ АТ(КЪ)   СЪТЪ РУКЪ ТУ РЫ  СЪВЕРЪХУ(ШО)

                ОО - ЛУЧЕНИЕ(О)  БОГА  ВО  ВЪСЕ  МЕРЪНО ООСЬ ТИ

     ОК - ОО КЕ ЕЙ - КЪЛЮ ЮЧЬ

      


Рецензии