Голодомор

В  сльозах  по  знищених  сьогодні  Україна,
Розум  переборе,  але  пам'ять  не  прощає,
Десять  мільйонів  в  ній  голодом  зморили,
Плаче  змучена  земля    і  до  живих  волає.

Мали  державу,  бездержавність  пережили,
Горя  тяжкого  у  бездержавності  зазнали:
Грабували,  морили  голодом,  вбивали.
Власну  державу  ми,  нарешті,  відтворили,

Кримінал  і  олігархія  ще  й  тепер  панує,
Та  все  змінюється  і  усе  проходить,
Дай,  Бог,  терпіння  й  мужності  народу,
Хай  він  єднається,  все  бачить  і  все  чує.

З  посади  підуть  вайсмани  і  гройсмани,
Потрібно  всім  уважно  Біблію  вивчати-
Вовків  й  чужих  на  трон  не  обирати,
Зникнуть  й  інші  популісти, слуги сатани.

Разом  збережем  і  зміцнимо  державу.
Нещадні  голодомори  і геноциди  злії
Ніколи  у  своїй  державі  неможливі.
Слава  Україні!  Героям  нашим  слава!
             26.11. 2016р.


Рецензии