Бiльше, нiж життя

Зриває дах... І дощ не допоможе...
З думками знову я на самоті...
А я би все зараз віддала,
Щоб опинитись в обіймах Твоїх...

Зриває дах... І все мене нервує...
Ніхто не розуміє, чому так...
А я одне лиш точно знаю-
Хочу відчути губ Твоїх смак!

Зриває дах... Зриває дуже сильно...
І заспокійливе не стримує мене...
Я все сильніше Тебе відчуваю-
Мене так тягне, тягне до Тебе...

Зриває дах... Можливо, винна осінь...
Можливо, дощ напам'ятає знов...
А я не можу більше так... без Тебе...
Це більше, ніж життя... бо це Любов!


Рецензии