Коли Ти

Цей світ не такий вже й поганий,
Коли у ньому є Ти-
Ти сенс у ньому великий,
І вихід із самоти...

Ти, ніби світло сонця,
На яке, як метелик, лечу...
В думках знову я потопаю,
Вночі від безсилля кричу...

Цей світ не такий вже й поганий,
Коли губами до губ...
Тебе поруч не вистачає-
В безодню Твоїх хочу рук...

Ти, ніби магніт, притягаєш,
І змушуєш жити мене...
Постійно Ти в моїх мріях...
Коли вже ця ніч промайне?

Цей світ не такий вже й поганий,
Коли Тебе чую я...
Мурахи знову по серцю-
Назавжди тепер я Твоя...

Я просто не можу без Тебе...
Ти перший й останній в думках!
Я божеволію знову!
Лечу до Тебе, мов птах...


Рецензии