Ти-митець
Я дивуюсь досі!
Наче знаєш що це,
та не знаєш зовсім.
Скільки сенсу всюди,
В будь-якій дрібниці,
А люди щось бормочать
Про всякі небилиці...
Наче неважливо те,
Що не відомо.
Ну тоді сидіть ви
І не виходьте з дому.
Всюди є цікаве
Крізь загадок - море
Та якщо сліпий душею-
Це твоє вже горе.
Свидетельство о публикации №116112600844