МО ОО СЪ ТЫ!!!

ПЪРОСЪТЫЛИ - СЪЛЕДЫ!!... - ПЪРОШЬЛОГО!...

   -  ПЪРО СЪ ТЫ Ыы ЛИ!!!...

   -  НО ОО - НЕ ПЪРО СЪ ТЫ Ыы!... -

Ии ЩИ Ии!!!... -

   -  ВЕ ЕДЬ -  ТЕПЪЛО ОО - ООСЪ - ТА Аа ЛО СЬ!!!... -

ОО СЪТАЛО ООСЬ -  ВЪ -  ТЕ БЕ Ее!!!... -

   -  МО ООСЪ - ТЫ Ыы!!!... - МО ОО - СЪ - ТЫ Ыы!!!...


      ТЫ



 


Рецензии