РА Аа НА!!!

РА Аа НА!!!...

   -  Ээ ТО - ВЪ - ДУ Уу ШУ!!!... -     (ИС КЪ)

   -  Ээ ТО -  ПЪРО ЦЕ ЕС СЪ!!! ... -  ВЪ  ДУ ШЕ Ее!!!... -      (КА - КА Аа)

Ии иИ -  ЕС ЛИ Ии -  СЪВЕ ЕТ!!!...      (РА)

   -  ПЪРО НИ КА Аа ЕТ!!!... -         (НИ КА)

   -  ИС КЪ РА Аа - ВО ЗЪ ГО РИ ИТ СЯ Яя!!!...  -  ВЪ  ТЕ БЕ Ее!!!... -

      ЕЕ

      P.S

      ВЪ - ВЕ ДЕНЬ Ее - ПЪРО ЦЕСЪ СЪ(Ъ)

      ТЕ - ЕСТЬ(Е)  ТЪВЁРЪ ДО(Т)

      БЕ - ЕСТЬ(Е)  БОГЪ(Б)

      СИ - ИЗ ЛУЧЕНИЕ(И) СЪВЯЗЕЙ(С)

      ИС - ДО ПОЛЪ НЕНИЕ !СИ! -  КА МЕРЪ ТОНЪ

      КЪ - КОНЪ ЦЕНЪТЪРЪ АТ

      РА - СЪВЕТЪ

      Аа - НАЧАЛА(А)  ВЪ  ТЕБЕ(а)

               


Рецензии