ЕС ТЬ!!!

ТА Аа КЪ -   ЕС ТЬ!!!...

ТА АК!!!... -  БЫ Ыы ЛО!!!...

ТА Аа КЪ !!!... -  БУ Уу ДЕ ТЪ!!!...

Ии - ЕС ТЬ!!!... - Ээ ТО -ТЪВЕ ЕРЪ ДИ!!!(Т) - ДА Аа РЪ!!!(Ь)...       (ТЬ)

СЪ ВЯ ЗЬ!!!(СЪ)... ЧЬТО   СЪ ПЪРА Аа ВА -  ПЪРИ ХО ДИ ИТ!!!(Е)   (Ее СЪ - ЕС)

   -  Ии - НА НО ОО  - СИ ИТ -  ДУ ШЕ Ее!!!...  - Уу ДА Аа РЪ!!!... - -

ДА АР - КА АК - Уу ДА Аа РЪ!!!...

   -  Ии ДЁ ЁТ - ЧЕРЕЗЪ  БО ОЛЬ!!!... -

БО ОЛЬ -  ВЪ  ДУ ШЕ Ее!!!...

   -  ИС КЪРЫ -  РО ЖЬ ДА Аа ЕТ!!!... -

ИС КЪ РЫ!!!... - ВЪ  ДУ ШЕ Ее!!!...

   -  ПО РО ОЖ ДА Аа ЮТ!!!... -  ЛЮ БО ОВЬ!!!... -

Аа... ЛЮ БО ОВЬ!!!... 

   -  ОО НА Аа -  ВЪСЁ Ёё -  ПО БЕ ЖЪ ДА Аа ЕТ!!!... -

ТА Аа КЪ - Ее СЪ ТЬ!!!...

ТА АК -  БЫ Ыы ЛО!!!...

ТА Аа КЪ!!!... - БУ Уу ДЕ ТЪ - ВЪСЕ ЕГ ДА Аа!!!...

   -  ЭэТО ОО -  ИС ТИ ИН НО ОО!!!!...

   -  Ии - НА Аа  - ВЪ СЕ ЕГ ДА Аа!!!... -

      ДА 


Рецензии