просто так склалося...
Просто вирвані із грудей,
Почуттів тонкокрилі метелики,
Як піраньї зжерають людей.
Гаснуть очі, лиш інколи спалахи
Як реакція тіла на біль.
За байдужими:
... просто так склалося...
Сотні зламаних рідкісних крил.
Свидетельство о публикации №116112610180
Олег Омелянчук 28.11.2016 21:05 Заявить о нарушении
Шальная Метелица 29.11.2016 00:07 Заявить о нарушении