***

Очи як небо, солодке небо
Зустрічі втай чeкають

Яким би ти не був, де би ти не був
Найголовніше: вір!

Птахи узнають, люди узнають
Сусіди побачуть, узнають

Як ти кохаєш, так і зустрінеш
Хоч у води, хоч у гір


Рецензии