Дитинство

 Я згадаю своє  дитинство,
було приємне товариство...

Так, пам'ятаю й нині,
Картоплю у лушпинні,
Насіння гарбузове,
з печі, таке чудове.

Бабусю дорогу
ніколи не забуду,
Пам'ятати її посмішку
Завжди,завжди буду.

Посаджу для неї  квіти,
Щоб росли красиві,
Так як ми в дитинстві
зростали щасливі.


Рецензии